Kindermiddag

Kom jij ook naar de gezellige kindermiddag in Piershil? Dit jaar hebben we twee leuke activiteiten bedacht voor de jongste kids en de oudere kinderen:

Kinderen 2 t/m 6 jaar
We gaan eerst een koksmuts of schort knutselen! Zet daarna je muts op of trek je schort aan en versier je pannenkoek zo mooi en lekker mogelijk! En dan….smikkelen maar! Na afloop krijgt iedereen ook nog een  raketje 🙂 Er mag een ouder/verzorger bij blijven.

Start: 11.00 uur
Ophalen: 12.30 uur

Kinderen 7 t/m 12 jaar
Er staat een heuse speurtocht op het programma! We verzamelen in de tent op de Kade in Piershil. Na al het speurwerk heeft iedereen vast wel honger gekregen en gaan we patatjes eten in de tent.

Speurtocht: 15.30 uur
Eten: 17.00 uur
Ophalen: 17.30 uur

Geef je van tevoren op via onderstaand contactformulier. Vanaf april kan je ook een deelname-strookje invullen en inleveren bij de SPAR. Gratis entree voor leden –  € 4,- entree voor niet-leden (te voldoen bij ingang)

Uw naam

Uw email

Lid van de Oranjevereniging?

Aantal kinderen

Voor kids 7 t/m 12 jaar: blijft mee-eten?

Geef in onderstaand veld naam en geboortedatum op van de deelnemende kinderen. Geef hier ook eventuele bijzonderheden aan.

kindermiddag2018-lr