Kindermiddag

Kom jij ook naar de gezellige kindermiddag in Piershil? Ook dit jaar hebben we twee geweldige evenementen georganiseerd, voor de kleintjes en de oudere kinderen.

POPPENTHEATER Ga je mee naar de zee?
Kinderen 2 t/m 6 jaar

Kom naar het Poppentheater ‘De Kletskous’! Ga je mee naar de zee? is vrolijke peuter- en kleutervoorstelling met live muziek en veel fantasie! Alle kinderen krijgen limonade en een zakje chips.
Tijd: 13:30 – 14:30 uur

PANIEK IN DE SCHUUR Ontgoochel het mysterie tijdens het diner (INSCHRIJVING GESLOTEN!)
Kinderen vanaf 7 jaar

Er is paniek in de schuur! Los jij met je vrienden en vriendinnen het mysterie op? De naam zegt het al, het is een middag vol spanning, sensatie én natuurlijk eten en drinken!
Tijd 16:30 – 18.45 uur

Inschrijven
Geef je kind(eren) vóór 13 april op via onderstaand contactformulier. Vanaf april kan je ook een deelname-strookje invullen en inleveren bij de SPAR.
Entree: €1,00 voor leden en €4,00 voor niet-leden (te voldoen bij ingang).