Sponsors

Mede dankzij de bijdrage van onze sponsoren, kunnen wij leuke activiteiten organiseren. Wil je Oranjevereniging Piershil sponsoren? Vul dan het formulier in om je aan te melden.

Aanmeldformulier Sponsoring 2023

Onze sponsorpakketten:

Ariane – € 50,-

Een kleurenlogo (44x64mm) met website- of adresvermelding in het Oranjeboekje (oplage 750).
Een kleurenlogo op de website van de Oranjevereniging Piershil.
Een kleurenlogo op het Tv-scherm tijdens feestavonden en andere activiteiten.

Alexia – € 150,-

Een hele pagina kleurenadvertentie in het Oranjeboekje (oplage 750) (aanleveren in staand A5-formaat, CMYK en minimaal 300dpi).
Een kleurenlogo op de website van de Oranjevereniging Piershil.
Een kleurenlogo op het Tv-scherm tijdens feestavonden en andere activiteiten.

Amalia – vanaf € 250,-

Een hele pagina kleurenadvertentie in het Oranjeboekje (oplage 750) (aanleveren in CMYK, minimaal 300dpi).
Een kleurenlogo, banner of bedrijfsvideo op de website van de Oranjevereniging Piershil.
Een banner of bedrijfsvideo op het Tv-scherm tijdens feestavonden en andere activiteiten.
Sponsoring van activiteiten tijdens de Oranjeweken (met uitzondering van 4 en 5 mei).

Dank aan onze sponsors in 2022

De volgende trouwe sponsoren hebben er mede voor gezorgd dat Koningsdag 2022 een succes was. We zetten ze graag in het zonnetje!

Amalia

Alexia