Kids

We hebben weer héél véél leuke kinderactiviteiten op de planning staan:


Woensdag 25 april

Kindermiddag 2 t/m 6 jaar
Voor de jongste kinderen organiseren we een hele creatieve en lekkere smul activiteit! We gaan namelijk een koksmuts of schort versieren én pannenkoeken versieren en smullen. 

Kindermiddag 7 t/m 12 jaar
Voor de oudere kinderen organiseren we een heuse speurtocht in Piershil! We verzamelen in de tent op de Kade in Piershil. Na afloop zullen we hier ook patatjes gaan eten.


Vrijdag 27 april: Koningsdag

Fietsversieren
Fiets mee in de optocht van versierde fietsen. Het thema dit jaar is ‘Prentenboeken’ Lees verder

Oranjeloop
Doe mee met de meest sportieve activiteit van Koningsdag: De oranjeloop voor kinderen t/m 12 jaar! Lees verder

Kinderspelletjes
Haal je deelnamekaart op bij de Oranjekraam en doe mee met maar liefst 10 spelletjes! Van gatenspel, snoepketting maken tot muizenmeppen. Na afloop hebben we een verrassing voor alle deelnemers.

Springkussens
Er staan twee springkussens op de Kade! Een voor de kleintjes en een springkussen voor de grotere kinderen. Graag vragen we aan ouders en/of verzorgers om hun eigen kind(eren) in de gaten te houden.

Treintje
Stap op de trein en reis mee door Piershil! Je 5-rittenkaart koop je voor 2 euro bij Maaike’s oranjekraam. Losse rit kost 50ct.

Veel plezier allemaal!

Let op: het water bij de Kade wordt geheel afgezet met hekken. De Oranjevereniging vraagt alle ouders en verzorgers om extra goed op de kinderen te letten.