Lidmaatschap

Met uw lidmaatschap steunt u alle activiteiten die de Oranjevereniging Piershil rondom Koningsdag organiseert. Het lidmaatschap bedraagt € 10,00 per jaar en geldt voor het hele gezin wonend op 1 adres.

Heeft u ons gemist langs de deur? Of woont u buiten Piershil maar komt u wel graag naar onze festiviteiten? Doorloop alstublieft de volgende 3 stappen zodat we uw lidmaatschap (opnieuw) kunnen registreren.

Ja, ik wil graag lid worden/blijven in 2018:

Stap 1: maakt u s.v.p. € 10,00 lidmaatschapsgeld over op bankrekeningnummer NL35RABO0160230233 t.n.v. Oranjevereniging Piershil onder vermelding van uw dorp, straat + huisnummer.

Stap 2: vul onderstaand formulier in zodat we uw gegevens kunnen registreren zodra we uw lidmaatschapsgeld hebben ontvangen.

Stap 3: via de mail ontvangt u een bevestiging. De bonnen voor koffie met gebak liggen op Koningsdag klaar bij de Oranjekraam.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)