Lidmaatschap

Met je lidmaatschap steun je alle activiteiten die de Oranjevereniging Piershil rondom Koningsdag organiseert. Het lidmaatschap bedraagt € 10,00 per jaar en geldt voor het hele gezin wonend op 1 adres.

Heb je ons gemist langs de deur? Of woon je buiten Piershil maar kom je wel graag naar onze festiviteiten? Doorloop alstublieft de volgende 3 stappen zodat we je lidmaatschap (opnieuw) kunnen registreren.

Ja, ik wil graag lid worden/blijven in 2019:

Stap 1: maak s.v.p. € 10,00 lidmaatschapsgeld over op bankrekeningnummer NL35RABO0160230233 t.n.v. Oranjevereniging Piershil onder vermelding van je dorp, straat + huisnummer.

Stap 2: vul onderstaand formulier in zodat we je gegevens kunnen registreren zodra we je lidmaatschapsgeld hebben ontvangen.

Stap 3: via de mail ontvang je een bevestiging. De bonnen voor koffie met gebak liggen op Koningsdag voor je klaar bij de Oranjekraam.

Alvast bedankt voor je bijdrage!