Lidmaatschap

Met je lidmaatschap steun je alle activiteiten die de Oranjevereniging Piershil rondom Koningsdag organiseert. Het lidmaatschap bedraagt € 10,00 per jaar en geldt voor het hele gezin wonend op 1 adres.

Op woensdagavond 3 april komen we langs de deur in Piershil om het lidmaatschapsgeld op te halen.

Heb je ons gemist langs de deur? Of woon je buiten Piershil maar kom je wel graag naar onze festiviteiten? Doorloop alstublieft de volgende 3 stappen zodat we je lidmaatschap (opnieuw) kunnen registreren.

Ja, ik wil graag lid worden/blijven in 2019:

Stap 1: maak s.v.p. € 10,00 lidmaatschapsgeld over op bankrekeningnummer NL35RABO0160230233 t.n.v. Oranjevereniging Piershil onder vermelding van je dorp, straat + huisnummer.

Stap 2: vul onderstaand formulier in zodat we je gegevens kunnen registreren zodra we je lidmaatschapsgeld hebben ontvangen.

Stap 3: via de mail ontvang je een bevestiging. De bonnen voor koffie met gebak liggen op Koningsdag voor je klaar bij de Oranjekraam.

Alvast bedankt voor je bijdrage!